Anna Puun uusi kuva sai seuraajat onnittelemaan raskaudesta – lataa suorat sanat: ”En jaksa peitellä…”

Laulaja Anna Puu julkaisi viikonloppuna kuvan itsestään kehonmyötäisessä asussa, joka sai kommenttikentässä ja nettipalstoilla aikaan valtavasti kuhinaa sekä huhuja hänen raskaudestaan.

Nyt laulaja lataa takaisin kaikille tilannetta kommentoineille.

Laulaja Anna Puu, 41, julkaisi sunnuntaina laivan hytissä peilin kautta otetun kuvan itsestään pukeutuneena vartalonmyötäiseen asuun.

Lue myös:

  • 22-vuotiaan Akun esitys mykisti tuomarit – sai Anna Puun lankeamaan kirjaimellisesti maahan
  • Anna Puu jakoi raskauskuvan itsenäisyyspäivän kunniaksi – seuraajilta hämmentynyt reaktio
  • Laulaja Anna Puu meni naimisiin – jakoi seuraajille paljon puhuvan kuvan häistä

Kuvan yhteyteen hän lisäsi englanniksi kirjoitetun tekstin:

– Meitä on kaikissa muodoissa ja kaiken kokoisia.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Sen jälkeen hän kiitteli Tallink Siljan Baltic Princess alusta siellä soitettujen keikkojen jälkeen. Kuvaan ilmestyi kuitenkin nopeasti liuta hämmästeleviä kommentteja, joissa pohdittiin laulajan olevan raskaana.

– Onko perheenlisäys vahvistettu? Kuvassa näkyy pieni kumpu, mikä ei ole ollenkaan tavatonta. Varsinkaan kun edellisestä synnytyksestä ei ole hirvesti aikaa, eräs seuraaja pohtii.

– Ihana vauvamasu. Ihanaa odotusaikaa, toinen seuraaja kommentoi sydänemojien säestämänä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen. Jos upotus ei näy, katso se tästä.

Latasi takaisin arvostelijoille

Kehorauhaa ja monimuotoisuutta ylistäväksi tarkoitetun kuvatekstin ja kuvan jälkeen laulajan Instagramin kommenttikenttään alkoi yllättäen tulvia viestejä, joissa häntä onniteltiin raskaudesta.

Ilmeisesti vartalonmyötäinen asu oli saanut monet vetämään täysin väärät johtopäätökset, johon laulaja päätti vastata muokkaamalla kuvatekstiään.

– HUOM EN OLE RASKAANA! SITÄ TARKOITIN TUOLLA ENSIMMÄISELLÄ LAUSEELLA, ETTÄ IHAN HYVIN VOI ESIINTYÄ SUKKA-ASUSSA VAIKKA MAHA VÄHÄN ”PULLAVA” ONKIN!!

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– SIELLÄ ON KASVANUT KAKSI IHANAA LASTA JA EN JAKSA PEITELLÄ VATSAANI SIINÄ VAINOHARHASSA, ETTÄ JOKU AJATTELEE MUN OLEVAN RASKAANA. OON 41-VUOTIAS JA HITON YLPEE MUN KROPASTA JOKA MUTKASTA JA KUMMUSTA, laulaja lisäsi kuvatekstin loppuun.

Puun kuva ja sen sanoma keräsivät sittemmin paljon ylistäviä kommentteja.

Muun muassa sellaiset julkisuuden hahmot kuin Vappu Pimiä, Jenni Alexndrova, Tuija Pehkonen sekä Chisu jättivät kommenttikenttään ylistävät viestit naisen ulkonäöstä ja sanomasta.

– Just näin!!! Let’s start a REVOLUTION!!! kommentoi vauhdikkaasti laulaja Erika Vikman.

– Sekä itkettää että naurattaa näin selkeän kehorauhaa puolustavan orig. postauksen tulkinta kehorauhan kannalta äärimmäisen nurinkurisesti. You go queen, komppaa laulaja Iisa.

The post Anna Puun uusi kuva sai seuraajat onnittelemaan raskaudesta – lataa suorat sanat: ”En jaksa peitellä…” appeared first on Newsner Suomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *