15-vuotias Jimi Repo edelleen kadoksissa Rovaniemellä

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot Revosta virka-aikana tai kiireellisessä tilanteessa suoraan hätäkeskukseen numeroon 112.

Poliisi kaipaa havaintoja 15-vuotiaasta Jimi Revosta. Repo on poistunut asuinpaikastaan ennen joulua, eikä ole palannut takaisin joulukuun lopussa. Revolla oli lähtiessään yllään harmaat college-housut, musta toppatakki, Nike-merkkiset lenkkitossut ja punainen Nike-merkkinen reppu. Repo on pituudeltaan 170cm ja vartaloltaan normaali. Henkilön epäillään liikkuvan pääkaupunkiseudulla. Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot Revosta virka-aikana tai kiireellisessä tilanteessa suoraan hätäkeskukseen numeroon 112.

Lue myös: Päihtyneiltä huijattu rahaa Oulussa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *