Tältä Dolly Parton näytti Playboyn kannessa vuonna 1978 – kuva!

Näyttelijä ja laulaja Dolly Parton täytti tammikuussa 77 vuotta. Yhä hyväntuulinen ja energinen Dolly muistetaan muun muassa kappaleestaan Jolene, josta tuli kansainvälinen menestys. Hän julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 1967 ja 1970-luvulla hän nousi kantrilaulajien kultakerhoon.

Dolly poseerasi myös Playboyn kannessa 70-luvulla. Playboy kunnioitti Dollyn synttäreitä julkaisemalla nostalgisen kuvan, jossa hän poseeraa Playboyn kannessa vuonna 1978. Playboyn julkaisema kuva sai hetkessä Dollyn fanit innostumaan ja kommentoimaan kuvaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Artikkeli Tältä Dolly Parton näytti Playboyn kannessa vuonna 1978 – kuva! julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *